Camisa de Patum

Autor: La Patumaire Edicions

Disponible

Unint l'estima per la confecció i la seguretat, hem reinventat les camises de Patum tradicionals amb un innovador disseny. El resultat és una camisa actual, de qualitat i pensada per a ser pràctica i resistent. Gràcies al teixit 100% de cotó ignífug d’alta qualitat amb el qual han estat confeccionades (amb certificació UNE-EN ISO 11612:2010) aquesta peça és resistent a la flama, al desgast i a l’estrip, alhora que és ideal per a suportar les altes temperatures del foc.

Aquesta Patum 2015 posem a la venda less camises infantils de color vermell i les d'adult de color negre.

32,00 €

Unint l'estima per la confecció i la seguretat, hem reinventat el concepte de les camises de Patum tradicionals amb un innovador disseny. El resultat és una camisa actual, de qualitat i pensada per a ser pràctica i resistent. Gràcies al teixit 100% de cotó ignífug d’alta qualitat amb el qual han estat confeccionades (amb certificació UNE-EN ISO 11612:2010) aquesta peça és resistent a la flama, al desgast i a l’estrip, alhora que és ideal per a suportar les altes temperatures del foc.

Cuidant cada detall perquè el resultat final sigui una peça còmode, suau al tacte i pràctica, compta amb un disseny modern, amb una cremallera a la butxaca i solapa de doble protecció a les espatlles.

La camisa oficial de la marca Patum ja està disponible a la botiga de la Patum Productors (plaça Doctor Saló) en negre i verd militar, i en vermell per als més menuts. Així mateix, té el coll de diferent color per donar-li exclusivitat, tot aportant-hi un toc de distinció.

Posem a a l’abast dels patumaires un producte de qualitat, confeccionat a Berga, per tal de garantir la protecció i el confort en tot moment. Aquesta camisa forma part de la marca PATUM, que contribueix a finançar la festa amb productes de qualitat. 

Contingut del Pack

Inici