Oferta!
Lila Amada

Lila Amada

Autor: Alexandre Moreno Navarro

Disponible

Lila Amada més que ser una declaració d’amor, és un cant a l’art d’enamorar-se. No s’escriu per capturar el cor de ningú, més que el de qui l’escriu i el de qui el llegeix. Tot a partir d’un amor cert, d’un enamorament terrible i amagat dins de l’autor durant anys, en escriure’l sent més la necessitat d’escriure a allò que sent, que a aquella a qui estima.e sentin solitud.

6,00 €

-50%

12,00 €

Lila Amada més que ser una declaració d’amor, és un cant a l’art d’enamorar-se. No s’escriu per capturar el cor de ningú, més que el de qui l’escriu i el de qui el llegeix. Tot a partir d’un amor cert, d’un enamorament terrible i amagat dins de l’autor durant anys, en escriure’l sent més la necessitat d’escriure a allò que sent, que a aquella a qui estima.

Com l’enamorament mateix, i com el record de l’enamorament mateix, Lila Amada a vegades és dolç, altres romàntic, altres tràgic, i altres malenconiós. Aquest enamorament o retrobament amb l’amor, té inici, etapes, i final, com un fidel reflex del que és l’amor en moltes ocasions. Vol fer sentir amor per dins d’aquells que sentin amor, i solitud per dins dels que sentin solitud.

Amplada: 13 cm
Alçada 21 cm
Enquadernació: Rústega cosida
Impressió: Blanc i negre
ISBN: 978-84-934650-9-4
Idioma: Català

Contingut del Pack

Inici