Pa, coca i galetes per a compartir

Autor: Pilar Arias Freixa

Disponible

En aquest llibre, l’autora ens presenta la seva proposta més dolça: daurats bunyols, esponjoses magdalenes, cruixents galetes, saboroses coques, pans i panets casolans. Exquisits postres i berenars per cada dia. Receptes senzilles, explicades pas a pas i il·lustrades amb múltiples fotografies que faciliten la seva preparació, amb ingredients a l’abast de tots i amb pràctics consells d’elaboració i decoració. Serà el teu aliat en berenars, postres i tot tipus de celebracions i et farà descobrir una cuina casolana original, natural i molt fàcil de fer, obtenint-ne uns resultats espectaculars.

22,00 €

Pa coca i galetes per a compartir és primer llibre de l'autora que ja té a la venda la 2 edició després de l'èxit aclaparador de la primera.

En aquest llibre, l’autora ens presenta la seva proposta més dolça: daurats bunyols, esponjoses magdalenes, cruixents galetes, saboroses coques, pans i panets casolans i exquisits, postres i berenars per cada dia i dates assenyalades. Són receptes senzilles, explicades pas a pas i il·lustrades amb múltiples fotografies que faciliten la seva preparació, amb ingredients a l’abast de tots i amb pràctics consells d’elaboració i decoració. Serà el teu aliat en berenars, postres i tot tipus de celebracions i et farà descobrir una cuina casolana original, natural i molt fàcil de fer, obtenint-ne uns resultats espectaculars. Un receptari de 110 pàgines.

Amplada: 20 cm
Alçada 21 cm
Pàgines: 110
Enquadernació: Rústega cosida
Impressió: A tot color
ISBN: 978-84-940847-0-6
Idioma: Català

Contingut del Pack

Inici