Oferta!
¿Peró quién mato a Olof Palme?

¿Peró quién mato a Olof Palme?

Autor: Ramon Miravitllas Pous

Disponible

Olof Palme, el líder més carismàtic escandinau de la història, va ser escomès al centre d’Estocolm la nit del 28 de febrer de 1986. El crim va commoure el món. Però a partir d’aleshores algú ha tractat de furtar-nos la veritat. Gairebé un quart de segle després, no ha aparegut l’arma homicida. Ni tampoc l’assassí. O sí? El mòbil? Potser.

18,00 €

-25%

24,00 €

Olof Palme, el líder més carismàtic escandinau de la història, va ser escomès al centre d’Estocolm la nit del 28 de febrer de 1986. El crim va commoure el món. Però a partir d’aleshores algú ha tractat de furtar-nos la veritat. Gairebé un quart de segle després, no ha aparegut l’arma homicida. Ni tampoc l’assassí. O sí? El mòbil? Potser. Va ser un assassinat per encàrrec o d’un boig solitari? Cap magnicidi a Europa no ha patit tants policies ineptes, episodis judicials tèrbols, pistes falses, silencis culposos, discussions enverinades, denigració de la víctima i impunitat insultant com el d’aquest idealista apassionat que va empenyorar la vida en combatre els opressors de tot tipus.
Es tracta de la primera biografia d’Olof Palme en clau espanyola. Una obra on es reuneixen els seus familiars, amics, col·laboradors i còmplices polítics. És l’al·legoria relativa d’un impertinent, la crònica de l’extermini anunciat de l’estadista d’esquerres més sorprenent i suggestiu de l’últim terç de segle XX, amb tots els seus clarobscurs, així com l’anàlisi de la seva herència en l’era d’Obama.

La humanitat es continua preguntant: ¿Peró quién mato a Olof Palme? Vet aquí el resultat de quatre anys de laboriós treball periodístic.

Amb pròleg de Felipe González i aportacions de :
Joakim Palme, Mårten Palme, Pierre Schori, Felipe González, Alfonso Guerra, Jordi Pujol, Pasqual Maragall, Santiago Carrillo, Anna Balletbò, Magnus Mörner, Ramón Jáuregui, Raimon Obiols, Claes Arvidsson, Emilio Menéndez del Valle, Francisco Uriz, Joan Blanch, Antoni Gutiérrez Díaz, Enric Juliana, Rosa Montero, Vicenç Navarro, Ana Cristina Navarro, Mauricio Rojas, Alexandre Muns, Xavier Sala Martín, Miguel Angel Bastenier...

Amplada: 17 cm
Alçada 25 cm
Pàgines: 416
Enquadernació: Tapa dura
Impressió: Blanc i negre
ISBN: 978-84-936815-2-4
Idioma: Castellà

Contingut del Pack

Inici